lördag 13 november 2010

Ett hjärtevärmande återbesök


Det är inte så ofta jag sätter mig och tittar på en film, jag orkar inte riktigt hålla intresset uppe alltid, ja om det inte är på bio då...där finns inte lika mycket som distraherar (läs: dator/internet/senaste magasinet som landat i brevlådan). De senaste dagarna har dock en gammal goding gjort sig påmind i ja just minnet - När Harry mötte Sally. Denna som en gång var min favorit bland filmer har av egentligen okänd anledning fallit i glömska. Livet kom väl emellan eller så, det gör ju det ibland.

Efterforskningar visade att filmen fanns tillgänglig via NetFlix och ikväll gjorde jag så äntligen ett återbesök, ett kärt sådant visade det sig. Det är en film som gör mig varm i hjärtat och glad i själen, som frambringar skratt och tårar på samma gång.

En gång i tiden älskade jag När Harry mötte Sally. Sen gick tiden, jag och maken reste till New York, vi reste dit igen och igen och nu när jag såg filmen på nytt har den, tack vare mina upplevelser i det stora äpplet, fått en extra dimension.

En gång i tiden älskade jag När Harry mötte Sally och jag kan inte säga annat än att jag älskar den lika mycket idag.

Kram på er!


Bild lånad från http://www.amazon.com

Inga kommentarer: