onsdag 27 oktober 2010

Små myrorna, små myrorna...


...är definitivt inte lustiga att se... Idag kom insektsutrotarkillen, samma som besökte oss när problemen började, och gjorde en ny inspektion. Myrorna hade dock tillräcklig självbevarelsedrift för att hålla sig borta från bänkarna just då, jag såg faktiskt bara tre stycken (kan ev ha varit två...en kröp nämligen tillbaka under diskmaskinen). Mer myrmedel har lämnats under diskmaskinen och bakom ett specifikt vägguttag som de också verkar ha en förkärlek för och nu är det bara att vänta, klappa dem som dyker upp fint på ryggen och tvätta med Windex.

Det kan eventuellt ha att göra med att det regnade i helgen och att de då kryper in i stugvärmen och nu har det varit torrt ett par dagar. Mer regn väntas dock i slutet av veckan så vi ska hålla koll på om de dyker upp i större antal igen då, i så fall blir det nytt besök av insektsutrotarkillen nästa vecka. Håll tummarna för att de flyttar är ni snälla...jag har tröttnat på att dela bo och kök med fler än maken.

Killen blev förresten väldigt intresserad av mina "cupcakebärare"...både den här och den här. De är superpraktiska när man ska förflytta en större mängd (läs fler än två) cupcakes till en fest eller så. Hemma i Sverige (fast köpt i USA förra året) har jag en sån här rackare i vitt som rymmer hela 36 st och av någon anledning möttes jag alltid av stora leenden när den fick följa med till jobbet. Har jag nämnt att jag gillar att baka? :)

Inga kommentarer: