måndag 18 oktober 2010

Banbrytande journalistik...eller?


En av våra vänner har sina föräldrar på besök från Sverige och jag förärades ett par skvallertidningar som hans mamma haft som bläddermaterial på flyget. Min egen relation till den typen av tidningar är att de i brist på annan funkar att kika i hos frissan, det brukar ju alltid vara strösslat med bilder på kungligheter och deras tjusiga garderober (eller ibland mindre tjusiga) funkar fint att vila ögonen på en stund.

Man hittar sällan någon banbrytande information i skvallerblaskorna...trodde jag... I Svensk Damtidning fann jag dock följande under avdelningen "Allt om alla". Jag känner mig mycket lugnad efter att ha läst notisen för jag har då alltid undrat huruvida Jan Guillou med fru har strumpor i skorna/sandalerna eller ej när de fredagsshoppar...

Avfotat från Svensk Damtidning, klicka för större bild

Inga kommentarer: