söndag 29 augusti 2010

Utan Loranga och Dartanjang


I mitt kök står nu 18 hembakta och nyglaserade mazariner och myser. Köket luktar smör och mandel med en hint av florsockerglasyr, sämre kan man ha det. Återstår att se om de blev ätbara oxå. Helgen är nästan slut och en ny vecka tar sin början och nu är det dags att börja nyttja det där gymabonnemanget på allvar.

Hur mazarinerna passar in i ekvationen? Det vet väl alla att det är viktigt att kolhydratladda inför träningen och mandel innehåller ju så mycket nyttigheter. Nån som är av annan åsikt? ;)

Edit: Mobilkamera, blixt och vitkaklad (den som kom på konceptet kaklade bänkar borde ha spö!) köksbänk under gallret innebar uppenbarligen blekfisar till mazariner, men jag kan försäkra er om att de är aningen mer solkyssta runt kanten än så.

2 kommentarer:

Livet runt 30...5 sa...

Och jag som redan tränat idag borde kunna äta en utan dåligt samvete...eller så kanske jag borde avvakta tills de 18 jag åt innan träningen förbränts. Men de ser smarriga ut.

Erika sa...

Livet runt 30...5: Precis som allt jag bakar är dessa helt fria från kalorier, står ingenting om kalorier i mina ingredienslistor så det är alldeles säkert. Att klämma en eller 18 mazariner beroende på behov ska alltså inte vara några problem...det är min fasta övertygelse och jag håller mig till den. ;)