måndag 24 maj 2010

Livstecken


Hej hej hallå allihop. Jag har fått en del hintar om att det önskas fler foton från vårt lilla hem och alldeles exklusivt för Äppelskruttbloggens läsare kommer det dyka upp fler såna under dan.

Eftersom jag inte riktigt fått något flyt i skrivandet häröver vore det toppen om ni kom med några förslag. Vad vill ni läsa om? Vad är intressant och vad är super-duper-urtråkigt?

Jag kommer nog var aningen frånvarande de närmaste två veckorna eftersom det är sluttenta på vårkursen, men några inlägg ska jag nog få till. Jag hade hoppas kunna blogga mer on-the-fly från mobilen men pga strulande mobilt internet och minnesbrister (mina alltså) så har det inte blivit så. Vi får hålla tummarna för att jag bättrar mig. Sen är det nog faktiskt så att det inte händer så himla mycket. Dagarna går och ganska så fort dessutom.

Efter frukosten när maken drar till jobbet så ska det fixas disk, bäddas och kanske tvättas lite. Ibland behöver kyl och skafferi fyllas på och det är också ett litet projekt som tar tid...mat ska lagas och föreläsningar lyssnas på. Å sen läggs det en del..hmm...tid på bloggar (andras som ni märker), allmän surfning och, som de som känner mig privat kanske upptäckt, numera även Facebook. Å ja...sen är det dags att sova och så börjar allt om igen.

Imorgon blir det dock lite annan ordning då en väninna ska kidnappa mig en sväng för lite butiksspaning, får se om jag hittar något mer anpassat till det Kaliforniska klimatet (som just nu visserligen är mer som det svenska, halvregniga, försommarvädret) än den svenska garderoben.

Kika in om en stund igen så ska jag nog ha fått upp både lite kök och vardagsrum. :)

Inga kommentarer: