söndag 28 februari 2010

Zzzz


Någon kanske undrar vad som hänt i mitt liv de senaste dagarna? Inte? Taskigt läge, jag kommer berätta i alla fall. ;)

Jag har mestadels tagit det lugnt, doctor's orders ni vet. Träffat lite vänner, klappat på söta bebisar och varit med maken och shoppat motsvarande en resväska full av godis till vänner i USA som fått big time cravings på saltlakrits och svensk choklad. Hur jag kommer klara mig där borta utan kokosprickar får vi se...jag kanske kan dämpa suget med jordnöts M&Ms?

Vad har mer hänt? Hmm... Ja det vanliga förstås. Spanade på Let's Dance, det var kul...Melodifestivalen, det var mindre kul. Det blir bara konstigare och konstigare och inte ens de som kan sjunga har begåvats med några dunderlåtar. Ibland längtar man bara tillbaka till när det var en lördag om året (eller ja...två då med Eurovision) och alla sjöng på sina egna språk och Johnny Logan alltid tävlade för Irland. Det var tider det... Men, men...nu är det 2010, idag är det sista februari och imorgon första mars...snön har i varje fall till hälften smält bort och solen har visat sig två dagar i rad. Det finns alltså hopp för våren och framtiden även i år, inte illa. :)

Hittills i helgen har jag mest sovit, tittat lite på OS å så sovit en stund till. Många Z bliiir det. Men nu tänkte jag faktiskt försöka ta mig i kragen och gå ut en stund, all sömn har påverkar förkylningen i rätt riktning och jag funderar på att ta mig en promenad till vårt närbelägna köpcentrum. Spana lite på bokrean, se om det finns några fina tulpaner att pryda köksbordet med och kanske slå till på en fika. Imorgon ska jag tillbaka till jobbet, två timmar om dagen de närmaste två veckorna och sedan får vi se vad som blir nästa steg.

Hoppas ni haft en bra dag (ja å helg såklart)!

Inga kommentarer: