onsdag 24 februari 2010

Doctor's orders


Ni kanske minns att jag skrev om en allt för snabbt snurrande omvärld för ett tag sedan? Om inte så finns inlägget här. Idag har jag så varit hos läkaren och nu är jag hemma...sjukskriven på heltid resten av veckan och 75% under två veckor från och med måndag. Sen görs en ny bedömning beroende på vad alla spännande prover visar och hur jag mår efter de första veckorna. Just nu känns det bra...men lite konstigt.

Det här var förresten mitt hundrade inlägg...å det känns faktiskt bara bra. :)

2 kommentarer:

Sara sa...

Man ska lyssna på kroppen, oavsett - hoppas du känner dig bättre snart - KRAM!

Erika sa...

Sara: Tack, jo det tror jag nog. Jag har fått en remiss till en beteendevetare/samtalsterapeut också för att lära mig känna igen varningsklockorna i tid och slippa hamna här igen, så än finns det hopp för en liten äppelskrutt som mig. :) Kram tbx!