söndag 21 februari 2010

Veckans Etsy - 7


En av årets stora smyckesköparhelger, Alla Hjärtans Dag, har passerat, men smycken passar såklart året runt. Som present till någon kär, eller sig själv för all del. Etsy har naturligtvis mycket att erbjuda även inom det området, farligt mycket får jag nog säga. Risken är nog stor att jag kommer få avsäga mig ordföranderollen i AEM när flytten till staterna är genomförd, frestelsen kommer troligen bli allt för stor för att inte falla för alla trevligheter. Sorry Camilla. ;)

Än är det dock några veckor kvar och fram tills dess ska jag förhoppningsvis kunna hålla i slantarna. Men visst blir längtan efter sommar och sol och piffiga smycken till sin, lagom långa, kjol nästan outhärdlig när man ser dessa skönheter.

Made by Sam bjuder på stenar i somriga färger på en justerbar 14K guldkedja för $64,50 + frakt.


Bild lånad från http://www.etsy.com/madebysam

För den som föredrar att pryda fingrarna med vackra stenar kanske Kyle Anne Metals har smyckena för dig. Vackra ringar i guld och silver med glitter i alla de färger. En del säljs styckvis för runt $50, medan setet nedan består av tre ringar och de blir dina för $200 + frakt.


Bild lånad från http://www.etsy.com/kyleannemetals

Tips nummer tre följer smyckestemat, finns inte att köpa på Etsy, men väl i många design- och interiörbutiker runt om i landet. Pluto Produkter har ett fint smyckesträd där halsband och ringar kan pryda sin plats när de inte råkar pryda dig själv. Priset verkar ligga på runt 200 riksdaler och trädet finns även i vitt vilket nog är färgen jag i första hand skulle välja. Kika in på hemsidan för att hitta en återförsäljare nära dig.


Bild lånad från http://www.plutoprodukter.se

Söndagen är nästan till ända och imorgon säger almanackan att det är måndag igen. Fasligt vad helgerna går fort, man hinner ju knappt blinka innan den är över. Hoppas ni haft en bra helg trots allt det där vita kalla som sveper in landskapet och vägrar ge plats åt vitsippor och tussilago. Hoppet ska ju vara det sista som överger människorna och visst hoppas vi väl på att våren snart anländer?

Inga kommentarer: