tisdag 5 januari 2010

Vinterhelg och vårnyhet


Nu är första halvan av arbetsveckan avklarad...vi hade halvdag idag och jag spenderade den arbetandes hemma. Nu är det helg igen...alldeles i lagom tid, det borde finnas fler sådana här kortveckor när man jobbar en dag eller två och är ledig minst lika mycket. :)

Den finfina Manhattan-planschen (å den var verkligen ljuvlig IRL) har kommit hem till oss och ligger just nu i pappröret den levererades i fast ihoprullad "åt fel håll" så att den rätar ut sig. När IKEA väl får in den önskade ramen igen ska den hängas upp i vår hall. Tänkte mig att den skulle få sällskap av några små korsstygnsbroderier av ett äpple, New York City kallas ju för "The big apple", och jag har hittat en bild på nätet som ska göras om till ett rutigt mönster. Å sen ska de ju "bara" sys oxå...jag återkommer med resultatet så småningom.

Klockan är snart halv fyra och det börjar mörkna ute, jag tar helg från bloggen ett par dagar och ägnar mig åt lite mental påfyllning...tror jag ska börja med att njuta av filmen Förtrollad, det var ett tag sedan. Mer musikaler åt folket!

Under tiden kan ni ju alltid spana in lite vårnyheter från IKEA som börjar synas på en del amerikanska bloggar, huruvida det blir någon skillnad mot sortimentet här hemma vet jag inte, men om en månad eller så ska härligheterna tydligen finnas i butik.

God fortsättning på er!

Inga kommentarer: