lördag 5 december 2009

Lugnt, lugnare...lördag


Klockan börjar närma sig nio och jag har inte gjort nånting idag...verkligen inte nånting... Klickat hem en hög prylar från H&M och Ellos, men inget vettigt. Sovit, datat, tittat på tv, sovit igen...ätit lite... Ska hitta lite middag nu och sen...tja...kanske gå och lägga mig? Med så mycket vilande idag borde jag ju automatiskt bli rasande effektiv imorgon, eller?
Jo förresten...en sak till har jag lyckats med...jag har blivit kär! Hur underbar är inte den här? Me likey New York och Mahattan, tack Missy för det finfina tipset. Nu...mat!

Klicka på bilden, lånad från http://threepotatofourshop.com, för att se fler tjusigheter.

2 kommentarer:

Frida sa...

Wow, superfin tavla!!

Erika sa...

Frida: Ja visst är den cool! Det finns en över Brooklyn som oxå är jättefin, men I'm a Manhattan girl. :)