lördag 5 december 2009

Nyårspiff?


Den här wunderbara blåsan sprang jag på i min H&M-massaker, men eftersom den inte skulle levereras förrän i början av januari fick det vara. Lite störigt...jag som såg den optimala nyårsblåsan framför mig, gärna tillsammans med en piffig bolero...gott om plats att jäsa i efter all mat, fin färg och fickor...jag är lite knäpp jag vet, men jag har en förkärlek för fickor på kläder...tunikor, koftor, klänningar...you name it. Har t o m en sidenklänning som jag burit på ett par bröllop som har finfina sidfickor. Kanske dyker den upp i butik i tid...eller så kanske det får bli ett januariinköp för att fira...ja vad vet jag...att det är tisdag eller nåt. :)

Bild lånad från http://www.hm.com

Nån som råkat notera att jag gillar punkter också? Många...blir...det...i...ett...inlägg...

2 kommentarer:

Sara sa...

Finfin!!

Erika sa...

Sara: Ja visst var den. Hoppas bara den är lika fin på. :)