tisdag 1 december 2009

10 år precis idag


För 10 år sedan på dagen brummade vi från vår halländska hemstad till en något större sådan i skåneland för att utkvittera nycklarna till vårt första gemensamma hem. Bilen var lastad med nödvändigheter så som sovsäckar, necessärer och tv (?!). En av de värsta stormarna på länge ven runt knuten och biografen vi besökte på kvällen fick starta om filmen flera gånger på grund av strömavbrott.

Hyresradhuset i förorten blev vårt hem i nästan 8 år och nu har vi bott dryga 2 år i köpehuset. Vi skulle bara bo här nere i ett år eller så, men tiden den gick och idag firar vi alltså 10-års-jubileum som skåningar. :)

Hipp, hipp hurra å virtuella skumtomtar für alle! (Om man inte jobbar på samma ställe som mig vill säga, för där bjuder jag på en hel låda alldeles verkliga skumtomtar i eftermiddag.)

Kram på er!

4 kommentarer:

Johanna sa...

Shit vad gammal jag kände mig nu då! Var det verkligen 10 år sen du flyttade söderut? Shit, tiden går fort!! Skulle precis skriva att vad har hänt under den perioden, men det är ju faktiskt en hel del om man tänker efter! :) Jag har slutat jobba, rest, pluggat, rest, träffat Freddan, börjat jobba, fått barn och nu köpt hus! Shit vad man hinner med ändå! ;)
Kram på dig och ha en trevlig dag!

Erika sa...

Johanna: Ja tiden flyger verkligen...helt sjukt när man tänker efter. :)

Sara sa...

Tiden går fort när man har roligt - jag kan inte fatta att jag är medelålders... ;)

Erika sa...

Sara: Kottar blir väl gamla väl? Så du kan inte vara mer än kvartsålders! :)