torsdag 12 november 2009

Om det plötsligt hände...


Vad skulle ni göra om ni skrapade fram de där åtråvärda klövrarna (böjning?) på Trissen och en hejdundrande massa pengar i ungefär en halv evighet? Skulle ni göra som alla man sett på TV: fixa lite hemma, spara en del och kanske åka på en solresa? Eller skulle ni gå in till chefen, snyta er i gardinen och sen skratta hela vägen till banken?

Om jag skrapade fram tjugofemtusen-kronor-i-tjugofem-år skulle jag säga upp mig på stört...eller nästan i varje fall. Jag skulle be om ett samtal med min chef, hoppa gardinsnytandet och lämna fram en skriftlig uppsägning. Sen skulle jag ta ett djupt andetag och låta känslan av att helt kunna styra min tid sprida sig som ett lugn i hela kroppen.

Sen skulle jag nog fixa lite hemma, spara en del och kanske åka på en solresa. ;)

2 kommentarer:

Fröken Frodig sa...

Jag hade nog promenerat upp till CSN med visakortet och sen sagt vänligt men bestämt att jag inte vill veta av dom igen. Bokat en najs resa till pojkvännens födelsedag, typ London eller nåt, utan att avslöja nåt för honom såklart. Och kanske tittat på ett litet, litet hus... Gud så tråkig man är, fixa resa, hus och lån...

Erika sa...

Fröken Frodig: Om jag vann mycket pengar på en gång...typ många miljoner...då skulle jag definitivt betala av alla lånen för hus å bil å studier. Så skönt att bli av med dem!