torsdag 12 november 2009

Vintern rasat in...


...på vårat ICA.

Nu finns Marabou Vinter limited edition ute. Självklart var jag tvungen att köpa en, får bli provsmakning i helgen. Den består av mjölkchoklad med karamelliserade kakaobitar samt nejlika och andra kryddor (andra kryddor = kardemumma, peppar, ingefära, kanel och vanilj). Återkommer med rapport.

Edit: Sorry för den crappy bildkvalitén, jag såg nu att den blev väldans suddig. Fotad i all hast med mobilen och sedan bloggad från densamma.

4 kommentarer:

Sara sa...

jag såg den där på Willys, kändes sådär god - säg till hur den var!

Erika sa...

Sara: Jag har läst om den på andra bloggar, ska tydligen smaka lite pepparkaka. Jag återkommer. :)

Fröken Frodig sa...

Japp, den smakar lite pepparkaka! Rätt god faktisk, men lite för söt med mjölkchokladen.

Erika sa...

Fröken Frodig: Jag tänkte samma sak, god smak...lite pepparkaka, men lite för sötsliskig för mig.