måndag 16 november 2009

Måndag


Sådär...nu har jag varit och klippt mig så nu ser jag igen, alltid en fördel. :) Jag passade på att sprida Saras Blush-rea-tips till min frissa också, förhoppningsvis finns det några roligheter kvar till henne med.

Själv fyndade jag prylar från Smashbox: ett rouge, en trioögonskugga å ett set med tre skuggor och tre läppglans...allt för 288 kr + frakt. Det var lite lurigt när det inte gick att se vilken färg som fanns kvar på rouget, det har funnits tre olika att välja på, men för 75 kr kunde jag tänka mig att chansa lite. :)

När jag kom hem låg den fina väskan från Free Fashion i brevlådan och väntade på mig. Tror jag ska inviga den på julfesten på jobbet om ett par veckor. Jag har inte hunnit fota den, men här finns bilder...spana in fodret...tjusigt värre! Såg nu att den inte fanns i lager längre, men kanske kommer den in igen.

Å så var det den där Vinter-chokladen...hur smakade den egentligen? Jo, jag och maken provade den igår och den smakar...pepparkaka. Eller pepparkakskryddor i allafall...den var god, men nog inget jag köper igen, det blev lite för sötsliskigt med mjölkchokladen. Om du gillar pepparkakor och mjölkchoklad lär den dock vara en hit.

Imorgon är det tisdag och jag måste vara på jobbet aptidigt och dra igång faktureringen...jag är ingen morgonmänniska och har noll fallenhet för att vakna tidigt, men desto större för att stänga av klockan i sömnen och sussa vidare. Nån som har några tips på hur man förvandlar sig till en sån där människa som glatt hoppar ur snarkofagen i arla morgonstund?

Kram på er kära läsare...ni är inte många, men alla så speciella för mig! :)

2 kommentarer:

hedgehog-sara sa...

Gomorron :)

Jag tror inte den där chokladen är något för mig, som inte gillar sliskigt sött :)
Jag kollade blush igår, tänkte köpa lite mer, men det fanns inget kvar alls. Jaja - lika bra det kanske ;)

Erika sa...

Sara: Blush prylar verkar ha försvunnit snabbt. När jag la min beställning fanns det ju ff en del kvar, men nu är där som du sa i princip tomt. Hoppas min leverans kommer snart, jag fick aldrig något bekräftelsemail, men beställningen syns när man loggar in så den ska ha gått igenom.