måndag 12 oktober 2009

Ogräs i motljus


Gardinerna är inköpta, tvättade, strukna och uppsydda. Nu när man ser dem uppe känns det som att de kanske borde fått sig en grundligare omgång med järnet men linne är klurigt, det vill sällan bli helt slätt. Nåja, hänger de inte ut sig får jag väl stryka om dem.

Nu fattas lite kuddar i gröna nyanser och lite småpyssel (läs: nya sängar/madrasser, nattduksbord, platt-tv istället för den stora klumpen som står där idag osv) men det kommer allt eftersom. Har lite ogräs-tyg till ett par kuddar och sen lär väl Hemtex snart ha nån typ av kuddrea att småfynda på.

Har till och med införskaffat elektriska värmeljus att sätta i de gröna (äppelgrön/ grön/mossgrön) kivilyktorna som införskaffats som en del i piffet. Känns onödigt med riktiga ljus som man dels riskerar att somna ifrån och som dels inte lär uppskattas av fredskallornas blad ovanför.

Symaskinen åker inte fram så ofta, men nu lär den få stå på skrivbordet några dagar så att alla småprojekt blir avklarade, bland annat tänkte jag låna Benitas tips och göra om en New York-t-shirt som ändå bara ligger i garderoben till en mysig kudde. Tror det blir finfint, vad tror ni?

2 kommentarer:

Sara sa...

grönt är skönt - ser jättemysigt ut :)

Erika sa...

Sara: Tack, ja det blev en helt annan känsla i rummet med de nya gardinerna. Tidigare hade vi ett par i röda nyanser.