söndag 4 oktober 2009

Inlägg numero uno


Efter att ha smygbloggat i Saras kommentarsfält ett tag är det nu dags för mig att sprida mina vingar och flyga på egen hand. Vart färden bär mig vet jag inte så noga, men vi kan nog alla vara säkra på att det kommer dyka upp ett recept eller tre, utbrott över ständigt överfulla tvättkorgar, vad-ska-vi-äta-till-middag-hysteri och ja...allmänna tankar och funderingar.

Ska vi börja med att få frågan "Å vem är du då?" ur vägen? Ja vem är jag... Jag är kvinna, fru, dotter, syster, faster och en hel massa andra saker. Förhoppningsvis en god vän till speciella människor i mitt liv. Jag är i skrivande stund 31 år gammal/ung/lagom(?!), arbetar inom telekombranschen, är utflyttad hallänning sedan tio år tillbaka och bor med make och sjukt mycket tekniska prylar i hus på tre härliga våningar i sydvästra Skåne. Jag har en förkärlek för bakformar, kok & bakböcker och matlagningsprogram, tycker om att baka men är mindre förtjust i att laga mat. När tv'n slås på (vilket är ofta) får det gärna visas Grey's Anatomy, Criminal Minds eller Big Bang Theory...ja eller matlagningsprogram då. Jag jobbar med att få bukt med mitt beroende av inredningstidningar och längtar om inte ständigt så iallafall ibland till det stora äpplet - New York city som jag haft nöjet att besöka några gånger. Ett dyrt nöje, men alldeles, alldeles underbart. Jag älskar tulpaner, är en hejare på att skriva snabbt och ni kan mest troligt vänta er långa långa inlägg då kort och koncist inte riktigt är min grej.

Å just det ja...jag heter Erika. Välkommen till min blogg!

2 kommentarer:

Frida sa...

Kul med en ny blogg, här ska jag kika in då och då!

Erika sa...

Frida: Det låter finfint det. Välkommen! :)