söndag 25 september 2011

Septembersöndag


Just nu känns det som att världen snurrar rätt fort. På lördag är det 1 oktober, men nyss var det ju maj. Tiden bara rusar iväg lixom.

Gårdagen var trevlig, träffa folk och äta grillat och småmingla lite. Blodsockret höll sig på en lagom stadig nivå och Sprite Zeron bjöd inte på några otrevliga överraskningar.

Denna söndag går i lugnets tecken, vi lullar runt och småpysslar lite. Jag ska strax röja lite i köket då där ser ut som ett slagfält. Efter några dagars o-bra-mående förfaller världen omkring en och det är dags för operation städpatrull.

Å så ska jag nog leta fram mitt svenska bibliotekskort och låna hem nån e-bok om GI så jag kan få lite kläm på vad jag kan och inte kan äta å sen får jag prova mig fram. Bra att ha nåt att ta avstamp i dock. Å imorgon vankas ultraljud igen.

Hoppas ni haft en trevlig helg allihop!

Inga kommentarer: