fredag 11 februari 2011

En nackdel med att inte bo i Sverige...


...är att man missar bokrean! Jag älskar bokrean...alltid hittar man något skumt att bläddra i, en trevlig kok-/bakbok eller någon bok man velat ha, men missat innan förlaget var dumma nog att ta den ur produktion. Allra bäst är det när det är rea på rean och den där boken som man inte köpte när den som sagt fanns i produktion för att 459,50 kändes lite väl magstarkt plötsligt kostar 29,95 - då blir man glad. :)

Bild lånad från: http://nydesigns.blogg.se/

Fast jag är ju som sagt inte i Sverige...så jag får väl trösta mig med det enorma hav av hjärtformade chokladaskar/godispåsar som finns i butikerna här inför den 14:e. Allt - å jag menar ALLT - finns i Valentineskostym. Å eftersom allt rött och rosa är sååå ute redan den 15:e så kan man då fynda i godishyllan. När bokrean är utom räckhåll får man således hålla till godo med godisrea. Häpp!

Nu ska jag läsa om "Chemical Components of Cells". Nu blev ni allt avundsjuka va? ;)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Godisrea! Inte fy skam det heller men jag saknar oxå bokrean, får bli via nätet och med leverans till sönerna i Sverige för så småningom transport till mig när maken är i Sverige nästa gång! Det får duga!

Erika sa...

brysselkakan: Jag har inte vågat titta i bokreakatalogerna ännu, är nog lugnast så. :)