onsdag 21 juli 2010

Feeling hot, hot, hot


Jaha...här händer ungefär lika mycket i bloggen som i livet i övrigt. Svårartad jetlag med en rejäl dos av klibbvärme innebär att få knop blir gjorda. Har handlat lite, tvättar lite, har bokat in besök hos makens bror med familj imorgon och ska en kortis till jobbet på fredag och sen vankas det påhälsning i föräldrahemmet i helgen och ett dop på det. På tisdag vänder vi åter till staterna och hoppas på en lindrigare tidsomställning åt det hållet för det här var minsann inget kul...

Något som däremot var löjligt roligt var följande konversation som utspelade sig på Max hamburgerrestaurang i Nyköping i måndags där vi stannade till för att tanka magen lite på väg hemåt efter Gävlebesöket.

Scenariot var följande: I kön jämte min stod två utländska killar som pratade ett par få ord svenska och i allafall hyfsad engelska. De hade precis lyckats komma fram till att Originalmålet passade dem bäst och tjejen i kassan (vars engelska var...ja...inte fullt så hyfsad) replikerade (med mina försök till fonetiskt tydliggörande inom hakarna):

- Do you want [påmmess] with that? You know [strajps]. *ridå*

:)

Inga kommentarer: