måndag 7 juni 2010

Glassigt


Sommarvärmen fortsätter stråla över oss härborta och enligt 10-dagarsprognosen på weather.com ska det bli varmare senare i veckan (med risk för lite regn på onsdag) och sen ännu varmare till helgen. *puh*

Varmt var det även i lördags när vi hipp som happ satte oss i bilen och brummade dryga två timmar (enkel väg) till Fry's i Sacramento då maken fick ett akut sug efter att köpa en specifik lödstation som tydligen var väldans bra pris på (halva ungefär) och bara fanns kvar i ett ex...20 mil bort.

Taket var nerfällt på bilen och linne på å efter ett tag fick vi även dra igång A/C'n, ja jag sa ju att det var varmt! Det som inte var så på var dock SPF'en på axlarna...hmm....big mistake, big...huge. Nu ser min vänsterarm ut som ett glasspaket i tresmak...brun underarm, vit överarm och röd axel. Very schnyggt. Högerarmen höll sig mest i skuggan så där kan jag bara presentera två färger. Vänsteraxeln får smörj med aloe vera ett par gånger om dan och rodnaden har börjat lägga sig, men glasslooken klär mig inte riktigt så nästa roadtrip får det bli SPF 30.

Nationaldagen? Den firade vi på IKEA, det svenskaste som finns, så nu börjar gästrummet ta form...bilder kommer i veckan.

Inga kommentarer: