fredag 12 februari 2010

Äppelskrutten goes USA!


Idag lämnade jag in en ansökan till min chef om att ta tjänstledigt i si så där 18 månader, ansökan godkändes och i april flyttar vi till San Francisco Bay Area - häpp! :)

8 kommentarer:

Frida sa...

wow, vilken grej! ska bli spännande att höra mer om det. jag har bott 8 månader i SF, och jag älskar stan!

Erika sa...

Frida: Jag har bara varit i SFO i några timmar, men det kändes helt okej. :) Vi kommer bo en bit söderut, Silicon Valley typ, men storstan finns ju där om man vill förlusta sig.

Johanna sa...

Så jäkla nice! Skönt att få ta en paus från livet i Sverige, kan du behöva (W oxå kanske?). E allt lite avis, mina månader utomlands sist var bland det bästa jag gjort, och att dessutom få göra en sån sak med sin älskling gör ju saken ännu bättre!! Och hemmafru på deltid! Hm... får be F byta jobb tror jag ;)
Kram!

Erika sa...

Johanna: Ha ha, ja försöka går ju. Tror det kommer bli skönt med den här pausen ja, men förmodligen allmänt kaos innan resan. Mycket att fixa och kort om tid. *puh* Håller tummarna för att ni kan hälsa på däröver. Kram!

Sara sa...

Men ååååh - vad spännande!

Erika sa...

Sara: Japp, å jag kommer självklart blogga så ni får följa med på äventyret. :)

Fröken Frodig sa...

Shit så kul! Vad ska du jobba med där? Eller ska du plugga kanske? Nyfiken i en strut :)

Erika sa...

Fröken Frodig: Maken kommer jobba, men för mig blir det blir studier halvtid och hemmafruande halvtid. Mer info lär komma allt eftersom, men allt är så nytt än så länge. :)