torsdag 3 december 2009

Torsdagstristess i väntan på finfredag


Vad gör ni sådana dagar när allt verkar gå fel och man känner sig låg och egentligen bara skulle vilja ställa sig upp och skrika och kanske gråta en skvätt?

Nu har jag ätit ett par Ballerina Pepparkaka, pussat och kramat hej då på maken som stuckit på tjänsteresa och lämnat mig allena och sjungit alldeles utomordentligt falskt till Singing Bee på TV3. Det börjar kännas lite bättre...å snart är det Criminal Minds på TV. Sånt gillar jag.

Imorgon är en annan dag...förhoppningsvis en bättre...om inte annat så har Hedgehog-Sara 5-årspartaj och så är det ju fredag! Man skulle kanske satsa på finfredag och piffa upp sig lite...det kan ju inte gärna göra saken värre.

3 kommentarer:

smse sa...

Prenumerera på varandra via Bloglovin? :)

Fröken Frodig sa...

Själv kör jag på slappfredag med mjukisbyxor till fredagsmyset.

Erika sa...

smse: Jag använder inte Bloglovin, men tack ändå. :)

Fröken Frodig: Låter alldeles lagom, här blev inte nåt vidare piff iaf...pallade inte när jag vaknade imorse. Men, men det blir ju fler fredagar. :)