fredag 25 december 2009

Mätt, mättare, juldag?


Hjälp vad mätt jag är... Jag har typ varit övermätt sedan igår lunch. Resten av min familj (mamma, pappa, yngsta brorsan och farmor) dök upp framåt halv ett och efter lite glögg (Kiviks äppelglögg, lättvariant, med vanilj och kanel - jättegod) drog vi igång med matlagandet och ätandet. Jullunchen följdes av efterrätt som följes av lite godis som följdes av kaffe och lussekatter som följdes av mer godis å så ett julbord på det. *burp* Jag kan inte säga att jag var direkt extremhungrig imorse...

Å på kvällen öppnades det julklappar en masse... Jag fick massa fina presenter så som böcker, pengar, strumpor och en röd goding vid namn Acer Inspire One, av maken. En alldeles egen minidator (eller netbook om man ska vara petig)! :)

Nu kan jag blogga loss lite överallt och så snart jag fått köpt mig ett litet fodral kan jag stoppa ner datorn i handväskan och coola mig på stan å sånt. Å självklart är det min nya leksak jag knappar på nu. :)

Idag har vi ätit frukost, ätit godis, vinkat av familjen, tittat på Hangover...perfekt söndagsfilm...helknäpp rulle, men kul...många asgarv. Å nu, tja det är juldagen, vår plan är nog att göra ingenting...äta lite julmat, surfa lite och vila loss.

Häppy juldag på er!

Inga kommentarer: