torsdag 10 december 2009

Massvis med mys


Nu har jag fått hem min leverans från Ellos och första omgången från H&M...nästa kommer väl om nån vecka eller så. Och efter att ha provat igenom allt kan jag konstatera att kläder som inte andas mys får returbiljett. Stickade tröjor och storkoftor, mjuka jerseytoppar och enkla linnen får flytta in i garderoben tillsammans med en uppdatering i underklädeslådan. I H&M-paketet låg förresten en "spännande" överraskning...en randig Sonia Rykiel-plastpåse...vad ska jag göra med den lixom? Bära lunchlådan på ett mer stylish sätt till jobbet? :)

Utav Sonia-prylarna fick några saker stanna, bland annat det randiga linnet, medan den lika så randiga bh'n var allmänt obekväm och åker ner i paketet igen. H&M och bh-storlekar är lite skumma... Jag beställde ett Esprit-set från Ellos i min vanliga storlek och de satt som en smäck...behövde inte ens justera axelbanden. H&Ms set var inte fullt så lyckosamma utan där krävdes lite meckerier för att få behagen behagligt på plats. :)

Imorgon är veckans sista dag och snablans vilken lång vecka det varit. Mörk och kall...å allmänt tråkig. Gräsänka som jag är har livet mest bestått av jobb, lite datande och en del sömn...å så lite shopping då. Man blir så trött, så trött av det här vädret och julstämningen lyser alldeles med sin frånvaro. Den största delen av klapparna är i varje fall beställda, en del är levererade och andra väntas under nästa vecka eller så. De få saker som inhandlades i fysisk butik fick vi avklarat för några veckor sedan innan den värsta rushen. Är verkligen skönt att slippa slåss i butikerna bland alla klappjagare så här års.

Förra helgen gick mer eller mindre helt i slapphetens tecken, den kommande får lov att bli annorlunda. Det är mycket som ska ordnas och bakas och fixas. Den som kan avvara en påse energi får hemskt gärna slänga den min väg. :)

Nu ska jag fortsätta småspana på nobelprisbanketten som av okänd anledning är märkt som underhållning i tv'ns EPG...

4 kommentarer:

Fröken Frodig sa...

Fixade de sista klapparna idag! Gott att det är klart! Fast jag hade ju egentligen köpt klart innan, men nån mer finfin sak slank med av misstag när jag var på stan idag...

Visst är det oerhört mörkt och trist nu, men om bara ett par veckor så vänder det och blir ljusare :)

Och oj vilka förutfattade meningar ordverifieringen har då. Pophor. Näe, jag är en rocktjej faktiskt!

Erika sa...

Fröken Frodig: Ja så skönt att ha det avklarat. Jag ska hämta ut ett paket imorgon och sen väntar jag ett par leveranser i veckan och vips...alla klappar klara!

Förresten...jag läste en kommentar från dig på Hedgehog-Saras blogg om att du är från en innebandystad...jag börjar så smått fundera på om det är samma som jag. :)

Fröken Frodig sa...

Finns väl inte så många innebandystäder på Västkusten... för du är väl hallänning från början? Rätta mej om jag har fel.

Isåfall är det nog stor chans (risk?!;) att det är samma stad.

Erika sa...

Fröken Frodig: Jo visst är jag hallänning från början, maken likaså. Å vi har familj och vänner kvar i/kring hemstaden så vi är där rätt ofta. Fast innebandy har jag bara spelat på jympan. :)