tisdag 24 november 2009

Tacksamhet deluxe


Min största skräck av det mer materialistiska slaget verkar vara avvärjt. *peppar, peppar*

Som jag skrev häromdagen hade nätadaptern till min laptop lagt av till hälften, men en ny letats upp online av maken. Adaptern anlände så igår. Jag kopplade in den, ingen reaktion, kopplade loss och provade igen och jodå...nu laddade den...i typ tre sekunder...sen var det samma blinkande visa igen. Maken konstaterade att felet då verkade vara av det interna slaget och den som sett insidan på en laptop vet att såna fel inte är nåt man fixar med en rulle silvertejp direkt. Som tur är har jag världens bästa make som imorse, beväpnad med en hög skruvmejslar, skruvade isär hela härligheten och lödade lite där sådant krävdes och häpp...nu står datorn och laddar för glatta livet! Puss på dig maken!

Nästa projekt blir att ta en rejäl backup på maskinen, är dålig på det, men efter den här skrämselattacken ska jag försöka bättra mig.

Å nä, mitt Blush-paket har fortfarande inte kommit...

Inga kommentarer: