torsdag 26 november 2009

Å regnet det bara öser ner...


Hmm...snön verkar ha en lite ovanlig konsistens här i skåneland...vattnig och liksom droppformad...skumt... Blöt blir man av den å inte lockar den till nåt snöängelpyssel direkt. Får hoppas den ordnar till sig snart.

Appropå den häringa Lindex-debatten om storlekar. Jag hade siktet inställd på en båtringad, stickad, lång top, men tji fick jag. Den butiken jag besökte hade inte den kollektionen och fast jag snabbade mig hann jag inte till nästa butik innan de stängde. Istället blev det en långskjorta från Esprit på Åhlens som får följa med mig och bowla med jobbet imorgon. Frågan är nu om det var meningen att jag inte skulle shoppa på Lindex å att kosmos försökte hinta det lite fint...eller är jag bara långsam?

Djupa tankar så här en torsdagskväll. Nu ska jag hem å tina å torka å äta mat...man blir hungrig av att vara djupsinnig minsann. Tjingeling på er!

Inga kommentarer: