söndag 29 november 2009

All I want for christmas


Jag skulle bli överlycklig om tomten i år kom med en pryttel att koppla till huset som gjorde det självstädande. Jag hatar att städa...det är sååå tråkigt.

Idag har jag dessutom pysslat med det tråkigaste av sysslor - fönstertvätt. I min första lägenhet hade jag fyra fönster...det var lika tråkigt, men hanterbart. Idag har jag tvättat si så där 20-21 fönster- och panoramafönster/altan- och balkongdörrar. Båda sidorna, såklart, och mellan på vissa ställen då vi har bullerdämpande dubbelrutor lite överallt. Å vet ni vad det värsta är? Att jag har 7 fönster/dörrar kvar att fixa. Det får dock bli vid ett senare tillfälle när dagsljuset återvänt? Typ imorgon eller så.

Sen har vi hunnit handla, kört en sväng till tippen å maken har monterat första armaturen till utebelysningen. Var liksom dags efter drygt 2 år i huset. :) Resten (6 st down lights) var leveransförsenade och kommer förhoppningsvis i veckan. Det finns alltså stor chans till ljus på vårt hus till jul.

Adventsljusstakarna är på plats och nu äter vi skumtomtar för glatta livet. Å om mindre än en månad är det jul...

Happy advent på er!

Inga kommentarer: