tisdag 20 oktober 2009

Live long and prosper


Hej hej hallå bloggen och alla ni som kan tänkas ha ramlat in hos mig. :)

Precis som jag misstänkte bestod helgen mestadels av mat, mat, mat, tårta och mer mat. *burp* Knappt så att mättnadskänslan släppt ännu.

I våras var jag med föräldrar och bror och spanade in den nya Star Trek-filmen. Jag hade såklart sett trailers och annat skoj på nätet innan och var helt övertygad om att jag skulle gilla filmen. Jag är ingen trekkie (hmm...stavas det så?) direkt, men gillar vissa av serierna (Next Generation, Voyager och Enterprise t ex) dock ingen stor fan av 60-talsvarianten. Så...gillade jag filmen? Om jag gjorde...jag lööövade den big time och lämnade biosalongen med känslan av att vilja se mer och mer och mer. Maken var i staterna vid tillfället och skulle gå och se filmen med en kompis där, men det blev aldrig av, men den 4:e november hoppas vi få rätsida på saken för då släpps filmen äääntligen på dvd/blu-ray. Det var en 2-disc version (iaf blu-rayen) så det borde rimligtvis vara massa trevligt extramaterial med vilket jag ser fram emot. Filmen förbokades raskt hos Discshop och nu är det bara att stå ut med två hela veckors väntan på att det ska dunsa till i brevlådan.

Passade på att beställa The Proposal också, den har vi bara sett trailern för än så länge, men den verkar vara en skrattfest i sann Sandra Bullock-anda. Två härliga filmer att se fram emot när novembermörkret faller alltså. Sämre kan man ha det. :)

2 kommentarer:

Sara sa...

jag är en starwars-tjej jag :)

Erika sa...

Sara: Det ena behöver ju inte utesluta det andra. :)