lördag 24 oktober 2009

Ho ho ho


Jag lovade ju att visa mitt fredagsköp, ett fint grönt ugglehalsband från Anna Lena Mayor Ekeblad som jag köpte på Designtorget. Halsbanden kan också köpas i Anna Lenas ateljé i Göteborg (hon skickar per post om man vill), via Designtorgets webshop (endast röda ugglor) eller i butiken Drömma som även den ligger i Göteborg.


Mina fotoskills är sådär...det var svårt att fota när det blänkte en massa i ugglan som är gjord i porslin, men så här ser den ut. Kedjan är 70 cm lång. Det som inte syns så bra är att den har rosa fläckar på magen och runt ögonen. En riktig sötnos även om maken kallar den ruggugglan. :) En bättre bild går att hitta på Anna Lenas blogg eller hennes Flickr-sida. Spana in hennes blogg/hemsida och alla fina text- och datumtavlor, jag har en själv. Å ja just det ja...ugglorna kostar 225 riksdaler stycket.

2 kommentarer:

Sara sa...

Men åh - värsta söt!! Fanns det igelkottar? :)

Erika sa...

Sara: Ha ha...jag tänkte faktiskt på det, men nä, jag har inte sett några sådana hos henne tyvärr.